Afvoer verstopt Zeist

Is uw afvoer verstopt en weet u zich geen raad? Dan zorgen wij ervoor dat u in contact komt met een betrouwbare rioolvakman uit Zeist. Hij haalt de verstopping graag voor u weg! Het maakt daarbij niet uit hoe hardnekkig de verstopping is en waardoor deze wordt veroorzaakt: voor alles is een professionele oplossing te bedenken. Maar dan moet u ons wel bellen!

Verstopte afvoer? Gebruik geen chemische middelen

Twijfelt u nog om uw telefoon te pakken? Het is mogelijk dat u de afvoer eerst zelf wilt behandelen, bijvoorbeeld met een plopper of met een mengsel van soda en heet water. Dit zijn de veiligste oplossingen, want het is ook mogelijk om uw afvoer met chemische ontstoppingsmiddelen te behandelen. Hier kleven echter wel nadelen aan, dus we willen u graag waarschuwen.

Nadeel 1 - De chemicaliën zijn slecht voor uw leidingen.
Nadeel 2 - De waterzuivering raakt verstoord.
Nadeel 3 - Mengen met chloor of bleek? Dan kan er een dodelijk gas ontstaan.
Nadeel 4 - Bij verkeerd gebruik is de kans op brandwonden groot.
Nadeel 5 - De chemicaliën zijn zeer slecht voor het milieu.

Afvoer verstopt? Kies voor veilige oplossingen

Met een plopper of met soda kiest u zeker voor een veilige oplossing. Helaas zijn deze middelen niet altijd effectief, zeker niet bij zeer hardnekkige verstoppingen door vet of zeepresten. Gelukkig heeft onze expert milieuvriendelijke oplossingen, die niet alleen snelheid, maar ook effectiviteit garanderen!

1. Hogedrukreiniger tegen verstopping
Door de kracht van de waterstralen lost het vuil in de leiding op. Het water spoelt het vuil meteen weg.

2. Verenmachine tegen verstopping
Het vuil in de leiding wordt doorboord en van de binnenwand van de leiding gefreesd. hierna zet men even de kraan open en het vuil spoelt weg.

Hoe veilig zijn deze apparaten? Natuurlijk kunt u het gebruik beter overlaten aan iemand die er ervaring mee heeft, zoals onze rioolvakman. Bovendien worden de onderdelen op de apparaten zo gekozen dat uw leidingen tijdens de behandeling niet bekrast of doorboord kunnen worden.

Kosten verstopte afvoer behandelen

Natuurlijk wilt u een veilige en effectieve oplossing, maar dan wel voor een eerlijke prijs. De vakman komt u hier graag in tegemoet. Hij zal een duidelijke prijsberekening maken op basis van de volgende vragen:

  1. Wat veroorzaakt de verstopping?
  2. Is de blokkade makkelijk of moeilijk bereikbaar?
  3. Is er ook sprake van een defect in de riolering?
  4. Moet er een inspectie worden uitgevoerd?
  5. Zijn reparaties noodzakelijk?
  6. Is hak- en breekwerk noodzakelijk?
  7. Welk gereedschap moet gebruikt worden?
  8. Hoeveel werkuren moeten aan de klus besteed worden?
Waarom al deze vragen? Omdat de antwoorden de werkzaamheden van de specialist bepalen. Het verwijderen van een verstopping is één ding, maar wat als er (onverwachts) ook een lekkage of verzakte leiding bij komt kijken? Door de extra werkzaamheden kunnen de kosten hoger uitvallen. Raadpleeg daarom onze vakman alvast voor een prijsopgave.

Afvoer verstopt? Schakel direct met onze expert

Voor een betrouwbare rioolvakman moet u ons nummer bellen. U maakt een afspraak en onze specialist staat binnen 24 uur voor uw deur. Snelle service en milieuvriendelijke oplossingen? Daar staan wij in Zeist en omgeving bekend om!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!