Riool verstopt Zeist

Een riolering verstopping in Zeist lossen wij graag voor u op!

Als u denkt dat uw riool verstopt zit in Zeist, kunt u dit eerst zelf uitzoeken door een plopper te gebruiken. Bereikt u hier niets mee, dan bent u van harte welkom om ons te bellen voor een afspraak! U krijgt dan hulp van een lokale vakman, namelijk uit Zeist. Hij is binnen 24 uur bij u om de verstopping professioneel te verwijderen.

 • Spoelt de wc niet meer door?
 • Te veel haren en zeep in de wasbak?
 • Loopt de douchebak vol water?
Daar wilt u geen dag langer last van hebben! Onze vakman komt langs met een goed uitgeruste servicewagen. Hierin zit alles wat hij nodig heeft om verstoppingen te verwijderen en om eventuele inspecties en reparaties uit te voeren.

Waardoor is uw riool verstopt geraakt?

Verstoppingen in het riool kunnen op verschillende manieren ontstaan. Onze vakman moet daarom op alles voorbereid zijn. De aard en de ernst van het probleem bepalen namelijk welke werkzaamheden hij moet uitvoeren. Waardoor is uw riolering verstopt geraakt?

 1. In een afvoer zijn resten beland die niet in de riolering horen. Denk aan vetresten of aan chemische resten.
 2. Voorwerpen zoals speelgoed kunnen - per ongeluk - in het sanitair belanden.
 3. In de hoofdleiding kan een blokkade zitten, waardoor meerdere afvoeren geen water of resten meer doorlaten.
 4. Een leiding kan verzakt of gescheurd zijn, waardoor u niet alleen last hebt van verstoppingen, maar ook van lekkages. Mogelijk ruikt u ook een rioolstank in uw woning of bedrijfspand.
 5. Wat is de staat van uw riolering? Vooral verouderde rioleringsstelsels, met leidingen van gres of gietijzer, zijn vatbaarder voor scheuren en breuken.
 6. Door (recente) werkzaamheden aan de riolering kunnen leidingen verschoven zijn. De resten blijven dan tussen de buizen steken. Het gevolg merkt u in uw toilet, keuken of badkamer.

Deskundige hulp bij verstopt riool

Hoe groot de overlast ook is: onze vakman heeft overal een oplossing voor. Hij is immers specifiek getraind in het oplossen van rioolproblemen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

 1. De expert kiest het juiste gereedschap.
 2. De verstopping wordt op milieuvriendelijke wijze verwijderd.
 3. Bij lekkages en rioolstank zal de expert ook een inspectie uitvoeren.
 4. Zijn er reparaties nodig, dan kan de expert dit ook voor u oplossen.
 5. Zijn er verder geen complicaties, dan bent u binnen 24 uur van de verstopping af.
 6. Heeft u nog vragen? Dan kunt u onze vakman altijd nog bellen voor advies.

Riolering verstopt: hoe worden de kosten berekend?

De kosten zijn afhankelijk van de aard en de ernst van de verstopping. Is de oorzaak niet al te gecompliceerd, dan kan de verstopping vaak al binnen anderhalf uur worden opgelost. Is er sprake van een defect, zoals een leidingbreuk, dan zal de ingreep langer duren en er zullen meer middelen nodig zijn om dit op te lossen. Wilt u toch alvast een prijsopgave? Dan kunt u onze expert nu al bellen via ons nummer.

Riool verstopt in Zeist en snel hulp nodig?

Bel ons dan nu voor een afspraak. Onze vakman komt dan zo snel mogelijk naar uw adres in Zeist of omgeving. Spoed of geen spoed: u wordt altijd op een nette manier geholpen voor een eerlijke en heldere prijs!

Riool verstopt Zeist?

Wij staan 24/7 voor u klaar!