Riool ontstoppen Zeist

Een rioolontstopping in Zeist doen wij graag voor u!

Riool ontstoppen in Zeist? Een verstopping kondigt zich meestal aan met een borrelend geluid uit één van uw sanitaire voorzieningen. Het is ook mogelijk dat u een sterke rioollucht ruikt. Wat te doen? Via ons nummer belt u onze riooldeskundige in Zeist om het riool te ontstoppen. Hij zorgt dan voor een effectieve en professionele rioolontstopping in Zeist.

Professionele rioolontstopping in Zeist inschakelen

Onze riooldeskundige helpt u binnen 24 uur na uw telefoontje. Hij neemt zowel elektrisch gereedschap als handgereedschap mee. Uiteraard zijn die bedoeld voor het ontstoppen van uw riolering, maar ook voor het uitvoeren van eventuele reparaties. Eenmaal bij u gaat hij als volgt te werk.

  • De vakman kiest het juiste gereedschap waarmee hij de blokkade kan verwijderen; een verenmachine, een hogedrukslang of een gewone ontstoppingsveer.
  • Zit de blokkade te diep? Dan zal de vakman deze eerst proberen op te sporen met een rioolcamera.
  • Komt de vakman meer problemen tegen in uw riolering? Zoals een gebroken leiding of een verzakking? Dan zal hij u een nieuw plan voorstellen. Mogelijk moet u voor de benodigde werkzaamheden nieuwe afspraken maken.
  • Als de blokkade is verwijderd, geeft de vakman u nog wat tips.
  • Als u nog vragen heeft na het riool ontstoppen, mag u de vakman altijd bellen.

Kosten riool ontstoppen Zeist

De kosten voor het riool ontstoppen in Zeist kan per opdracht verschillen. De ene blokkade kan immers sneller worden opgelost dan de andere. Onze expert maakt voor al zijn klanten een duidelijke berekening. Hij moet dan wel zo goed mogelijk weten wat het probleem is. Zaken als waar in je huis of bedrijf in Zeist het riool verstopt is en wat de verstopping veroorzaakt.

Zelf uw riolering in Zeist ontstoppen?

Natuurlijk mag u het eerst zelf proberen. Lichte verstoppingen kunnen dan ook op de volgende manieren verwijderd worden:

1. Riool ontstoppen met plopper
Zorg eerst voor een laagje water in uw wc, bad, wasbak of gootsteen. Dit laagje zal de zuigkracht van uw plopper versterken. Zet dan de plopper op de afvoer. Beweeg de plopper op een neer om het vuil naar boven te halen.

2. Riool ontstoppen met soda
Spoel uw afvoer eens met een kopje (of zelfs een heel pak) soda. Voeg hier heet water aan toe. De soda helpt goed tegen vetresten, maar let op: het helpt niet tegen blokkades door volle frituurpannen met vet…

3. Riool ontstoppen door reiniging sifon
Onder uw wasbak of gootsteen zit altijd een sifon. In de kromming van de sifon kunnen vuile resten zitten. Maak de sifon los en reinig de binnenkant met een sopje. Plaats de sifon dan weer terug. Pas op: verkeerd geplaatste sifons kunnen gaan lekken!

Snel hulp nodig bij het riool ontstoppen in Zeist? Dan belt u ons.

Riool ontstoppen in Zeist? Ook het preventief doorspuiten van uw riolering is mogelijk. Zo bent u blokkades in het riool voor! Bel ons nummer en vraag ons naar de mogelijkheden. Onze rioolvakman in Zeist beantwoordt graag al uw vragen over riool ontstoppingen. Wilt u meteen een afspraak regelen? Dan zet onze specialist dit meteen in de agenda! U wordt altijd binnen 24 uur geholpen.

Riool ontstoppen in Zeist?

Wij staan 24/7 voor u klaar!