Wc ontstoppen Zeist

Een wc ontstoppen heeft vrijwel altijd spoed, zeker als deze dreigt te overstromen. Denkt u eraan om deze klus zelf te klaren? De moed zakt u al in de schoenen! U kunt beter uw telefoon pakken en ons bellen voor een afspraak. Onze specialist bedient heel Zeist en omgeving, dus hij kan al spoedig bij u zijn.

Hoe kan onze rioolvakman uw wc ontstoppen?

Onze vakman komt langs met een goed uitgerust busje. Hij brengt niet alleen gereedschap mee, maar ook reserveonderdelen. Dit zodat hij ook eventuele reparaties kan uitvoeren. Een wc ontstopping kan lastig zijn, maar onze deskundige geniet juist van de uitdaging! Hij kan als volgt uw wc ontstoppen:

 1. Met een frees freest hij het vuil uit uw sanitair. Het vuil lost op en wordt dan bij het doortrekken afgevoerd.
 2. Ook met waterdruk kan het vuil uit uw wc worden verwijderd. Een hogedrukreiniger wordt meestal ingezet bij hardnekkige verstoppingen.
 3. Een ontstoppingsveer is handig als men kluwen wc-papier of schoonmaakdoekjes uit de wc moet verwijderen.
Onze specialist kiest altijd zelf welk gereedschap het beste werkt. Blijkt de verstopping door iets anders veroorzaakt te worden, bijvoorbeeld door een rioolprobleem als wortelgroei of een gescheurde leiding? Dan heeft onze vakman ook al het nodige bij zich om een inspectie uit te voeren.

Kosten wc ontstoppen Zeist

Onze rioolvakman bepaalt voor iedere opdracht een eerlijke prijs. Deze prijs is niet overal hetzelfde. Dat komt omdat een verstopping telkens een andere oorzaak kan hebben. Niet alle verstoppingen laten zich ook op dezelfde manier en met dezelfde middelen oplossen. Voor onze expert zijn de volgende vragen van belang bij het bepalen van de kosten:

 • Wat veroorzaakt de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de ophoping het beste verwijderd worden?
 • Is er soms iets ernstigers aan de hand? Is een inspectie noodzakelijk?
 • Hoeveel tijd zal de opdracht in beslag nemen?
Als u ons belt voor een afspraak, kunt u gerust alvast naar de prijs vragen. Omschrijf uw probleem dan zo goed mogelijk. Hoe meer details bekend zijn bij onze vakman, hoe beter de kostenraming. Eenmaal ter plekke zal hij de definitieve prijs kunnen bepalen.

Wat kunt u doen voordat de specialist komt?

Lichte verstoppingen zou u zelf kunnen oplossen. Maar wanneer is er sprake van een lichte verstopping? U zou dit kunnen testen door aan de slag te gaan met de volgende middelen:

 1. Plaats een rubberen ontstopper op de afvoer van uw wc. Duw erop tot de lucht uit het rubber is en trek de ontstopper dan snel terug.
 2. Giet wat warm of heet water in de wc. Gebruik daarbij eventueel wat soda of afwasmiddel.
 3. Wat u ook doet: gebruik geen chemische ontstoppingsproducten. Deze kunnen uw riolering aantasten. Meng ze ook niet met chloor of bleek, anders ontstaat er een gevaarlijk gas. Dit gas kan u in een oogwenk bedwelmen.

Professionele wc ontstopping nodig? Zoek niet verder.

Vindt u het moeilijk om in Zeist een goede rioolvakman te vinden? Dat probleem is nu verleden tijd, want nu heeft u ons nummer. Toets het in als u een afspraak wilt maken met onze deskundige. Uw wc ontstoppen doet hij met professioneel gereedschap en met veel verstand van zaken. Ook in het weekend en bij spoedgevallen kunt u op hem rekenen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!